Solutii hoteliere

Hotel Solutions Sistemul de management hotelier (BMS Hotel ) este conceput pentru a asigura o experiență exemplară și îmbucurătoare pentru toti clientii.

Soluțiile inteligente propuse de compania Elsen se bazează pe o tehnologie interactivă prin protocolul KNX care transmite o experiența de excepție. Una dintre cele mai mari cheltuieli ale afacerilor hoteliere este consumul de energie.

Când nu există oaspeți în cameră, consumul de energie datorat iluminatului și aerului condiționat crește.

Conform sistemelor de carduri, datorită modulului de control logic al hotelului, care este utilizat de compania Elsen,se asigură mai multă economie de energie.

 

 

Sistemul de management hotelier va fi informat imediat în cazul unei defecțiuni a instalației. Funcționarea instalației este gestionată astfel încât să se intervină cât mai curând posibil în caz de defecțiune.

Compania Elsen ofera doua solutii si anume : Solutia cu sistem pentru carduri cand toate echipamentele electrice din cameră pot fi utilizate atât timp cât cardul este introdus în sistem Cu toate acestea, în unele cazuri, cardul RFID este lăsatin sistem chiar dacă nu există oaspeți în cameră cea ce conduce la un consum de energie inutil.

A doua solutie propusa de compania Elsen este utilizarea unui modul logic KNX de control al camerei astfel incat camera este monitorizată fără utilizarea titularului de card. Această solutie permite sistemului de management hotelier să economisească energie apelând automat la scenarii atunci când oaspeții nu sunt în cameră.