Solutii HVAC

În lumea digitală de astăzi, în care tot mai multe dispozitive devin inteligente, conectate și automatizate, sistemele de climatizare VRF, VRV, Split și Multi-Split au nevoie de o integrare bidirecțională simplă și fiabilă cu sistemele de Home Automation (BMS) Problema este că, modulele de automatizare clasice nu se conectează la sistemele de control climatic comerciale sau rezidențiale ale sistemelor de climatizare invertoare.

Sistemul VRV/VRF HVAC este proiectat pentru a fi un sistem de sine stătător, cu logica automată predefinită, folosind o rețea de comunicații încorporată pentru a conecta toate componentele: unitati exterioare, unitati interioare, panouri de control. Astfel, este dificilă accesarea rețelei pentru a controla și monitoriza unitățile interioare prin sistemul de automatizare clasica, deoarece este nevoie de eforturi uriașe pentru a face conexiunea robustă și stabilă.

Soluțiile date de Elsen facilitează crearea de soluții prin intermediul unor interfete KNX pentru integrarea sistemului VRV/VRF HVAC in casele, sediile de birouri si hotelurile inteligente de astăzi.

Condițiile optime de climă interioară, împreună cu ușurința de gestionare și setările sistemelor sunt astăzi noua normă în proiectele de lux de automatizare. Prin integrarea VRV/VRF HVAC în sistemul de automatizare , clientii se vor bucura de o integrare simpla, care permite o conexiune robustă cu feedback bidirecțional în timp real între VRV/VRF HVAC și sistemele de control al automatizării