DESPRE NOI


 

ELSEN SRL se numara printre putinele nume de incredere din intreaga lume, care pot oferi solutii complete de automatizare pentru cladiri rezidentale si comerciale, include iluminare, controlul perdelelor, HVAC, control spectacol LED, muzica de fundal, detectare scurgeri de apa, management energetic, siguranta si securitate si acces la distanta la sistem.

Sistemul nostru de control al automatizarii despre care ati putea crede ca este complicat si scump; este un sistem simplu si flexibil pentru instalator, programator si utilizatorul final.

Avem solutii diferite disponibile pentru a raspunde nevoilor de lux, confort, securitate, control, atat pentru cerinte de valoare ridicata, cat si pentru costuri reduse.

ELSEN SRL se angajeaza sa ofere clientilor la nivel mondial produse tehnice de inalta calitate. Oferim clientilor nostri asistenta completa prin oferirea de tehnologii inovatoare si solutie excelenta si ne stabilim ferm ca o companie lider pe piata globala cu realizari tehnologice de inalta calitate, fiabilitate si perspective.